Medicine



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1

	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUE
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Brea
9:00		Academic Introduction	Communication Skills 60 minutes	Cardiovascular Examination 60 minutes	Respiratory Examination 60 minutes Break	Assessment & Scientific Poster Skills 60 minutes		9:00	Study Support	Neurological Examination 60 minutes Break	History 60 m
10:00		Medicine in the Present & Future 60 minutes	Break Cardiovascular System in Health 60 minutes	Break Respiratory System in Health 60 minutes	Introduction to Medical Ethics 60 minutes	Break Exploring the Brain 60 minutes		10:00		Introduction to Genetics 60 minutes	Br Immu 60 m
11:00		Break Careers in Medicine	Break Cardiovascular	Break Respiratory System in Disease	Break Medical Ethics Continued	Break Exploring the Brain		11:00	Social Activities	Break A-E Assessment	Br Immu
12:00		60 minutes	60 minutes	60 minutes	60 minutes	60 minutes		12:00		60 minutes	60 m
13:00		Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	New York Excursion	13:00	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Lunch I Stu Lunchti
14:00	Student Arrival & Check In Welcome Talk Parents & Students	Project: Organisational Structure 90 minutes Campus Walking Tour	Innovations in Cardiovascular Medicine 60 minutes	Innovations in Respiratory Medicine 60 minutes	Tournament Afternoon	The Brain in Disease 60 minutes	Disease	14:00	Olympics at the Payne Whitney Gym	History Taking 60 minutes	
15:00			Break	Break				15:00			Subject
16:00			Shaping Your	Shaping Your Future Seminar Series		Social Activities		16:00		Subject Practical Workshop	Worl
17:00			Future Seminar Series			Run Club		17:00			Social A
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dir
s	Student Induction Talk	Guided Cultural Exploration	Guided Cultural Exploration	Social Activities	Shaping Your Future Seminar Series		Campus Cinema	EVENING ACTIVITIES		Study Support	Study
СТІЧІТІВ	Welcome Activities	Debate Society	Social Activities		Debate Society 4th July Party	4th July Party			The Big Quiz	Debate Society	Sports Pr
EVENING ACTIVITIES		Creative Workshop		Headline Address	Social Activities	. ,			Social Activities	Sports Programme	e Social A
Ē		Social Activities	Sports Programme		Sports Programme					Social Activities	
	Curfew	Curfew	Curfew	EVENING SHOUT Curfew	Curfew	Curfew	Curfew		Curfew	Curfew	Cur

STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2

	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00	Study Support	Neurological Examination 60 minutes	History Taking 60 minutes	Dementia: Present & the Immunological Future 60 minutes		Exhibition Morning		
10:00	e de la companya de l	Break Introduction to Genetics 60 minutes	Break Immunology 60 minutes	Break General Surgery Cases: GI Tract 60 minutes	Challenge Day			
11:00	Social Activities	Break A-E Assessment 60 minutes	Break Break Immunology 60 minutes 60 minutes			Social Activities		
12:00	Lunch Break &	Lunch Break &	Lunch Break &	Lunch Break &	Lunch Break &	Lunch Break & Student Lunchtime Talk	Student Departure	
13:00	Student Lunchtime Talk	Student Lunchtime Talk	Student Lunchtime Talk	Student Lunchtime Talk	Student Lunchtime Talk			
14:00		History Taking 60 minutes		Practical Assignment 60 minutes		Graduation Preparation		
15:00	Olympics at the Payne Whitney	Subject Practical Workshop	Subject Practical Workshop	Guided Cultural Exploration	Subject Practical Workshop			
16:00	Gym							
17:00			Social Activities		Sports Programme	Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
ES	The Die Ouie	Study Support	Study Support	Debate Society	Debate	Graduation Party		
СТІЧІТІ	The Big Quiz	Debate Society	Sports Programme	Sports Programme	Grand Final			
EVENING ACTIVITIES	Social Activities	Sports Programme	Social Activities	Talent Show	Social Activities	c. addation i alty		
Ш		Social Activities						
	Curfew Cu					Curfew		

Copyright Oxford Royale SAMPLE This timetable is presented as a sample and is subject to change